системи
продукти
грижа за околната среда
СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ

ДЖЕСИКА
гр. Плевен, бул . Георги Кочев 97
тел: (+ 359) 884 845 033
e-mail: pleven@jessica.bg

ИНЕКС ТРЕЙД
гр. Враца, ул. Околчица 37, А
гр. Враца, ул.Христо Ботев 79А
Моб: +359 878 36 34 54
Тел: +359 92 65 99 95
Моб: +359 878 36 34 14
E-mail: office.inex@gmail.com

КОНТРАСТ ЕООД
гр. Плевен ул.Кара Кольо 12 ;
тел.: 064/804 368
факс: 064/804 368
GSM: 0899 847 829

ПОЛИХРОН ООД
гр. Монтана
Околовръстен път, до ШЕЛ
тел: (+359 96) 300 660

ПРАКТИКЕР
гр. Велико Търново, ул. "Магистрална" 17
гр. Плевен, бул. "Европа" 6В
гр. Русе, бул. "Липник" 10


ПРОФИМАРКЕТ АД
гр. Русе, бул. България 123
тел. +35982 858 858
+359 879 668 667
е-mail:profimarketad@gmail.com

СИКО С
гр. Велико Търново
бул. „Никола Габровски“ №69А
тел: (+ 359 62 ) 605 684; моб: ( + 359 884) 555 569

СИКО С
гр. Плевен
ул.„Сторгозия“ №157 (Софийско шосе)
тел: (+ 359 64) 680 799; моб: (+ 359 884) 555 502

СТРОЙ ПАРТНЕРС ВТ ЕООД
гр. Велико Търново, ул. "Козлуджа" № 1В
Моб: +359 892 688 024
E-mail: stroypartnersvt@gmail.com


TeMax
гр. Велико Търново; кв. 'Бузлуджа'
ул. 'Иларион Драгостинов' 16
Тел: 062/ 670 287
Работно време:
Понеделник - Събота: 08:00-20:00
Неделя: 08:30-18:30

TeMax
гр. Враца, бул. Васил Кънчов
Източна промишлена зона
Тел: 092/620 027
Работно време:
Понеделник - Събота: 08:00-20:00
Неделя: 08:30-18:30

Склад Русе
адрес: ул.Потсдам"N9-гр.Русе
телефон: 082 84 19 04

TeMax Севлиево
ул. "Велика и Георги Ченчеви"
Тел: 0675/ 300 11
Работно време:
Понеделник - Събота: 08:00-20:00
Неделя: 08:30-18:30

ТОПЛИВО АД
Склад Русе
адрес: ул."Димитър Басарабовски "N36-гр.Русе
телефон: 082 82 02 38


Mapei Bulgaria E00D гр. София, Бизнес Парк Младост 4, сграда 8А, ет. 6 - София - Телефон + 359 2 489 97 75 - Факс + 359 2 489 87 23 - info@mapei.bg Cookie Policy Privacy Policy Terms of Use